LED200220

New product

10 Items

LED MASKE

1 199,00 kr

+ -

Skriv på ønskelisten

More info

LED-lys har en positiv effekt på tidlig ældning af huden som kan være forsaget af for meget sol, alt for lidt kærlig pleje, rygning m.m. Led lys glatter hudens struktur og rynker. Når huden stimuleres med Led lys genvinder den sin elasticitet, booster collagen og modvirker acne.


DE FORSKELLIGE FARVER

Blåt lysn 476-495 nm har vist sig at have en bakteriedræbende virkning på propionibacterium acnes – en bakterie, som i høj grad er medvirkende til denne lidelse.

Rød 620-750 nm er særligt effektivt i forhold til biostimulation af fibroblaster, der producerer type III-kollagen, elastin, fibronektin og proteoglykaner. Dette er med til at formindske rynker.

Undersøgelser viser at LED Lys kan øge hudens elasticitet helt op til 19% og reducere rynker op til 35% , ved brugen af LED lys masken øges kollagen og elastiske fibre. Vores egen erfaring fra vores kunder viser at der opnås endnu bedre og yderst synlige ved at bruge serum under sin maske og daglig kærlig pleje til huden.

Orange  590- 620 nm Healende og revitaliserende

Maksen kan bruges hver ag ml. 15 - 30 min. 
Vores interne brug af maske på kunder, viser yderligere og forbedrede resultater når man har påført sine ampuler eller serumer og lade dem virke mens man sidder med masken.

Læs mere om masken på https://mystylist.dk/led-lysterapi-maske/ og se de resultater der er at opnå ved brugen af masken.

Tilbehør / relateret