Jade & Gua Sha Sten

New product

30 Items

Jade Rulle & Gua Sha Sten

389,00 kr

+ -

Skriv på ønskelisten

More info

Jade Rulle og Gua Sha Sten

Et kit med 2 vidunder produkter der er med til at dræne lymferne (hævede øjne) med kun 5 min. om dagen kan man opnå en fantastisk glød og stram hud. 

Alle små og store muskler stimuleres ved en ansigtsmassage med Jade Rulle og Gua Sha sten, som alle andre muskler der stimuleres og bruges, ved vi, at de også opstrammes og formes, alt efter hvilken form for motion vi dyrker.
Det samme er gældende når vi taler ansigtsmassage med Jade Rulle og Gua Sha sten, ansigtsmuskulatur strammes op og huden får en fantastisk glød, oven i købet kan man lade roen falde over sig af stenes beroligende energier.

Den største fordel ved massage ved hjælp af en Jade Rulle og Gua Sha Sten er “drænage” ved at tilskynde lymfesystemets naturlige afgiftningsproces og lette væske ophobning – ved at øge cirkulationen og blodgennemstrømningen nedenunder huden giver en synlig glød.

Jade & Gua Sha Sten giver dig:

  • Stram hud
  • Afslapning
  • Frisk hud
  • Lymfedrænage
  • Reducer hævelse

BRUGEN AF DEN

Det anbefales at bruges dine værktøjer ml. 2-4 gange ugentligt fra 5 min. Og så længe det ønskes.

Gennemfør massagen som vist på billeder herunder, så er du sikker på at have ramt en hver lille muskel i ansigtet.

  1. Rens din hud
  2. Kom serum på
  3. Begynd af masser som vist på billedet her under
  4. Afslut med at komme din dag/natcreme på
  5. Rens din Jade Rulle og Gua Sha Sten med mild sæbe og lunken vand og aftør med en blød klud

 

GODT TIP kom din Jade Rulle og Gua Sha sten i køleskabet, det er helt fantastisk med kolde krystaller på huden om morgenen. Hvis du har tendens til, at være hæve omkring øjne eller hele ansigt om morgenen, så vil din hud elske dig for en mini massage med Jade Rulle og Gua Sha Sten om morgenen, de kolde krystaller nedsætter hævelsen meget hurtigt og huden vil ikke få de furer der dannes i huden ved hævelser. Det kan sammenlignes med en ballon der oppustes og efter noget tid prikke hul i den, hvor den derefter vil samle sig, her efter ligner den absolut ikke det, den var inden den blev oppustet, den vil være slatten og rynket. Det samme sker med huden, dog sker det ikke over en nat og heldigvis for det, men jeg er sikker på at ingen ønsker sig løs og krøllet hud nogensinde.

Tilbehør / relateret

Tilbud

Ingen udvalgte varer i øjeblikket.

Mest solgte